Mă gândeam că, într-o lume perfectă, unde noi bărbații nu am fi asupriți de către femei, s-ar putea da niște legi de mare bun simț, legi care să ajute la relaționarea mai corectă și mai coerentă dintre bărbați și femei.
Ca de exemplu.

Femeile urâte sa umble pe strada cu permis de liberă trecere. O chestie de foarte mult bun simț și deloc discriminatoare. Golden Ratio e ceva clar demonstrat și perfect aplicabil, atunci când e vorba de cele ce, într-un final, ar trebui să ne poarte moștenitorii. Și nu vrei ca stâlpilor familiei să li se strice mojo-ul, prin apariții hidoase. În cazul în care ieșirea afară e un MUST, devine obligatorie purtarea burkhăi


Femeile frumoase sa fie obligate sa poarte fuste scurte sau, dacă sunt la ciclu, OB-uri și fuste scurte.
În ambele cazuri, sânii trebuie să fie la vedere. Vă întrebați poate de ce. Păi există deja o vorbă, blugii au măritat jde mii de femei. Nu mai vrem minciună. Nu mai vrem să fim păcăliți de forme inexistente, de funduri lăsate urcate în pantaloni strânși pe fund, nu mai vrem să le dezbrăcăm de sutiene și în loc de pepenii din sutienele push up, să dăm de săculeții de fasole care atârnă până la brâu.

Înainte de începerea unei relații, ambii parteneri să fie obligați să se dezbrace unul în fața celuilalt.
Din același motiv ca cel de mai sus, dar includem și bărbații pentru că nu toate femeile îi agreează pe cei cu maxim 15 cm de ciocolată albă și vrem să le oferim șanse egale la plăcere.

Despre prezența obligatorie în bucătărie, altă dată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.