Recent am avut un accident de masina cu un Mercedes. Eu stateam pe “locul mortului”, in dreapta soferului. Avand in vedere ca impactul a fost destul de puternic, s-au deschis ambele airbaguri frontale, cat si cel din lateral dreapta.

Airbagul frontal mi-a explodat in fata si m-a ranit, de fapt m-a ars practic, pe partea dreapta a fetei, nas, jumatate de gura si obraz iar airbagul lateral m-a ars pe bratul drept. Arsura s-a inchis destul de repede, in 5-7 zile, insa inca mai am un semn vizibil si inestetic, care imi exprim speranta ca se va vindeca complet.

In cazul in care nu se va vindeca complet, avand in vedere ca sunt femeie, va trebui sa apelez la chirurgia estetica si ma intreb: cine va plati? Mercedes cumva ? E drept, airbagul mi-a salvat viata si putea fi mult mai rau si sunt fericita ca am scapat cu viata, insa, totusi…la nivelul la care a ajns tehnics actuala, nu se pot gasi solutii mai putin daunatoare ?

Deci, vita umană scapă cu viață datorită airbagului, dar pentru că e femeie, vrea să dea în judecată producătorul, că a avut arsuri care s-au vindecat în 5 zile.

Serios, sunt singurul care e de părere că dacă murea, făcea un bine major societății, prin inexistență, ba chiar și mai mult, nu ar fi puit, să aducă pe lume imbecili ca ea?

Mail luat de la Urban de pe blog. Nu îi dau link că nu vrea mușchiul meu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.