Ce ar face o femeie ca să capete atenție, conferințe de presă și de ce nu, poate și o emisiune la Discovery? Aparent, totul. Mai exact, să alerge la maraton 6 ore, după care să dea o fugă să nască bebelușul pe care l-a dat cu capul de oasele din zonă în timp ce alerga.

Și astfel revenim la mame inconștiente, mame teribiliste, care în loc să protejeze viața ce va să vină din ele, își creează reputație și încearcă să scoată bani.
Nici un medic nu mă poate convinge că e sănătos pentru un copil ca înainte de naștere să fie chinuit în halul acesta. Nou-născuții sunt ființe extrem de firave, pentru care și o mică adiere de aer poate fi fatală sau îi poate lăsa cu sechele.

Și nu, faptul că acum copilul s-a născut și e aparent sănătos, nu înseamnă nimic. Poate peste 3-4-5-10 ani va dezvolta o boală gravă, care se va declanșa tocmai din cauza tâmpeniei mamei. Desigur, atunci nimeni nu se va gândi la asta, toți vor discuta despre dumnezeu, care a dorit să îi pună sau să îl pună la încercare, sau și-a întors fața de la ei, sau l-a văzut ce copil bun și l-a chemat la el. Cui îi va mai păsa că o vită vorbitoare a distrus o viață?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.