Mi-am făcut 2 conturi pe rețele de așa zisă socializare. Primul pe facebook, pe care îl detest, al 2 lea pe google +, pe care am început să îl detest și, ușor ușor, să îl cam las deoparte.

Știți ce mă scoate din minți cel mai tare la ele? Faptul că toți se împrietenesc unul cu celălalt doar pentru a profita unii de alții.
Toți au proiecte minunate, pe care trebuie să le susții. Toți au idei geniale, nemaiîntâlnite, pe care vor să ți le împărtășească.

De aceea, în fiecare dimineață, am invitații la toate tâmpeniile posibile. Să ne strângem toți pe pagina x și să discutăm despre caracterul neguros al melcului de stâncă. Arhi, te invit să faci parte din cel mai tare grup de pe facebook, singurul grup care apreciază un ceai de calitate pe o budă de porțelan. Arhi, aș vrea să mă ajuți cu ceva, vreau să demarez un proiect senzațional, trebuie doar să scrii câteva rânduri, nu e mare lucru. Arhi, susține și tu cauza curvelor care vor să devină fete mari. Și tot așa.

Oameni buni, vă rog maxim, lăsați-mă în pace. Nu mă interesează proiectele voastre, nu vreau să fac parte din ele, nu mă interesează să scriu despre nimeni și despre nimic, nu vreau să ajut copii/părinți bolnavi de cancer/sida/orbi sau altele, nu susțin pe nimeni și nimic, nu fac parte din nici un grup, ci doar din grupul meu și al familiei mele.

Mi-am făcut cont pe o rețea de socializare ca să țin legătura cu prietenii și eventual, să răspund la unele întrebări ale celor ce mă citesc. Nu ca să fiu stresat.

Leave Britney alone!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.