Stiti cat am laudat promotia aia cu aifixcumobilul. Pentru că mi-a plăcut şi mi s-a părut o idee mişto. Ieri, primesc un comentariu de la un user de mi s-au înroşit urechile de jenă.

arhi, din seara asta m-am lecuit de tot de serviciile romtelecom/cosmote,nu-i mai ridica in slavi ca nu merita, sa-ti zic ce am patit cu ei, am fost asta-seara sa-mi fac abonament, dorind sa profit si eu de oferta asta, am ajuns acolo din start cand am intrebat la informatii despre oferta, faza cu telefonul DECT nu este valabila decat pentru cei care se aboneaza pentru prima oara, apoi ca sa fie treaba treaba, Rromaneasca,cand am ajuns fata in fata cu duduia de la biroul cosmote,-a traznit cu urmatoarea fraza, “telefonul se ofera doar de la abonamentul cosmote 110, in sus”,m-am ridicat frumusel de pe scaun si am iesit pe usa, nu ma intelege gresit nu e vb de diferenta de 4 E, dintre cel mai ieftin abonament de 6 E si unul de 10 E,e vorba de faptul ca una zic si alta fac, parsivitatea e la ea acasa, de la web-site pana la sediul lor, toata campania lui peste prajit, din start este una mincinoasa daca nu sunt stipulate toate conditiile prin care se poate beneficia de oferta.Daca ziceau din start care erau conditiile castigau un abonat cosmote, asa vor pierde si un abonat romtelecom.

Normal, iniţial m-am enervat la maximum. Pentru că eu îmi pusesem obrazul în faţa oamenilor de aici, recomandându-le un serviciu care de fapt la final se transformă într-o şmecherie tipic rromânească, hai tu la magazin, că acolo îţi spunem condiţiile reale şi poate cumperi oricum.

Între timp PR Managerul de la Romtelecom a intrat şi a făcut o precizare.

Din data de 12 noiembrie 2008 promotia care include telefonul Nokia 6300 gratuit este intr-adevar ajustata dintr-un singur punct de vedere: e in continuare valabila pentru orice nou abonament Romtelecom si pentru orice nou abonament Cosmote dintre urmatoarele sase: Cosmote Full Option 110, Cosmote Full Option 130, Cosmote Full Option 200, Cosmote Full Option 280, Cosmote Full Option 430, Cosmote Full Option 730. In cazul abonamentului Cosmote Full Option 60 telefonul Nokia 6300 este disponibil la pretul de 99 RON.

Aceasta ajustare de oferta a aparut ulterior anuntului de saptamana trecuta si a fost generata de o eroare de comunicare interna. In niciun caz nu a existat nici cea mai mica intentie de dezinformare. Toti participantii la conferinta de saptamana trecuta sunt anuntati despre aceasta schimbare astazi, de cand intra in vigoare oferta ajustata si se modifica intreaga comunicare cu privire la aceasta (vezi: . Ne cerem sincer scuze pentru orice neplacere cauzata.

In ceea ce priveste situatia de la magazin descrisa mai sus, ne-ar ajuta sa stim despre ce magazin este vorba+date client, pentru o investigatie. Toti clientii care au cerut pana ieri, inclusiv, sa beneficieze de aceasta promotie, o vor primi in conditiile valabile la momentul respectiv.

Concluzia?
Degeaba companiile cresc si se rebrănduiesc, degeaba vin manageri străini, degeaba totul. Pentru că oamenii de la tejghea tot rromâni sunt.
Adică hoţi şi mizerabili.

LE: Vad că au ieşit confuzii. Când mă refer la tejghetari, e vorba de cei din magazine, care au decis ei că ar fi bine să înceapă oferta cu o zi mai devreme. Că aşa e la noi, merge şi-aşa, nu contează câteva ore.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.