Bănuiesc că știți toți despre ce s-a întâmplat aseară la ploiești, când un imbecil a intrat pe teren și a lovit un jucător al stelei, nu are rost să comentez eu incidentul sau reacțiile ulterioare, au făcut-o alții, poate mai bine ca mine. Eu aș vrea să subliniez altceva.

Aș vrea să subliniez reacția `fotbaliștilor` de la petrolul (cu p mic) care au sărit SĂ ÎL APERE pe nenorocitul acela. Uitați-vă pe înregistrări, oamenii se bagă să facă scut viu, să nu pățească omul nimic.

Bă porcilor, bă gă(o)zarilor, un fotbalist, unul de-al vostru, a fost lovit pe teren, lovit cu violență, iar voi îi luați apărarea atacatorului?
Bă porcilor ploieșteni, dacă data viitoare sunteți voi cei ce o luați pe coajă? Dacă ajungeți să jucați cu rapidul de exemplu, care are GALERIE, nu urme de rahați de Oană și sunteți luați la omor, o să vă placă? Veți dori ca jucătorii să îi apere pe huligani?

Jenanți venind dintr-un oraș jenant.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.