Am zis că nu mai scriu despre politică, sau dacă scriu, o voi face când voi da drumul la situl politic. Dar parcă nu mă pot abține.

Sunt de părere că există în PSD cineva care îi sapă din interior de câțiva ani. Și îi sapă teribil de bine.
Altfel nu îmi pot imagina cât de tâmpit să fii, precum Ponta, încât să îl revoci din funcție pe președintele senatului, funcție care aparține partidului pe care îl conduci. Bine, nu vreau să vorbesc despre înlocuitorul dorit de Ponta, el fiind un labix care suna blogări acum 2-3 ani, propunându-le înscrierea în mizeria numită PSD.

Dar cum poți tu să crezi că cineva din puterea majoritară va fi de acord ca această funcție să revină tot PSD-ului? Adică când mai sunt mai puțin de 10 luni până la campania electorală, care va fi una extrem de dură și nocivă, când se va fura și se va distruge orice pentru putere, tu, PSD, renunți la a 2 funcție în stat, pentru că nu îți place de geoană și te bați cu pumnul în piept că vrei din nou funcția, iar coaliția majoritară ți-o va oferi?

Ponta și Crin sunt probabil cei mai imbecili lideri de partid din ultimii 20 de ani. E posibil să fie întrecuți de imbecilul numit Emil Constantinescu, dar nu mai țin minte dacă a fost sau nu președintele partidului. Pentru că, altfel, cununa cu lauri de cel mai tâmpit rromân în viață i se cuvine cu dărnicie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.