Dacă nu știți cum, e suficient să vă uitați la Tolontan, care dintr-o singură eroare hahahaneceremscuze, l-a ascuns pe hoțomanul de Vidieanu de mizeriile sale.

Cum? Simplu. Tolontan inițial titrează mare, Sorin Oprescu a pledat pentru creșterea investițiilor la Stadionul Național. Clar eu am un dinte împotriva lui Oprescu, dar să scrii cu litere îngroșate că Oprescu a făcut ceva când de fapt omul nici măcar nu era primar la vremea respectivă, e puțin fantasmagoric. Și degeaba vii tu să zici, Tolontane, că a fost o eroare, am greșit primarul, pentru că se vede de pe lună că intenția ta e să îl fuți pe Oprescu în vederea alegerilor.

Cui îi pasă că ai modificat ulterior titlul, după ce ți-au observat oamenii măgăria? Răul a fost făcut, nimeni nu citește așa zisele update-uri. Și uite-așa, dintr-o trăsătură de condei, Cătălin Tolontan a spălat toate bordurile lui Vidieanu.
Și ca idee, domnule specialist în investigații, ar trebui să știți că obligațiile financiare sunt asumate de primărie, ca instituție. Dacă Vidieanu și le-a asumat, cu consimțământul Consiliului General, Oprescu a fost obligat să le semneze. Așa se fac toate mișmașurile în toate instituțiile statului, pe final de mandat. În felul ăsta se pun borduri și acum pe câmpurile din București, pe contracte semnate de pe vremea când proprietarul Marmosim și Marmorom era primar.

Așa că ultima frază, cea în care vezi doamne, de fapt Oprescu e cel ce le-a semnat, deci el e de fapt vinovat, e o măgărie la fel de mare ca mizeria scrisă.
Sper că suma primită a fost satisfăcătoare, domnule redactor-șef de ziar sportiv.

PS: În continuare măgăretele Tolontan a modificat dor propoziția cu Videanu din text, dar titlul în care spune că Oprescu a cerut asta a rămas.
Rușine, bă justițiarule.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.