Am rămas eu să fac live bloggging, așa că voi scrie puțin, neridicându-mă la nivelul fratelui meu mai mare :mrgreen:

1. Duo Voice a fost dureros. În sfârșit au cântat împreună și armonic, drept urmare armonia a fost vax, pentru că ei nu pot și nu știu să cânte în duet. Vor fi, fără discuție, protagoniștii duelului de mâine seară.

2. Andrei Leonte s-a întins mai mult decât îl ținea plapuma. Ba mai mult, a încercat să danseze. mPrin urmare, și-a pierdut suflul, a pierdut vocea, a pierdut ritmul și în general a cam pierdut tot. Ah, și orchestra a pierdut ritmul, la un moment dat săracul Andrei cânta mai repede, încercând să prindă orchestra din urmă.

3. Diana Hetea este exagerat de sexy. Si canta. Nu stiu exact cât de bine, că nu am ascultat.

4. Irina Florea. Nu a prins-o melodia. Deloc. Nu în’eleg deloc de ce jurații tot o dau cu felicitări, foarte bine, extraordinar. FFS, a fost nașpa.

Deci nu înțeleg ce legătură au picanteriile Dianei Hetea,aventurile lui Andrei Leonte și părinții divorțați ai Irinei Florea, cu concursul de talente numit X-Factor…
A, și tristeațea nigeriană a băiatului de la T&L.

5. T&L Îmi pare extraordinar de rău de vocea blondei de la T&L, dar negrul ăla trebuie să dispară din zonă, serios. NU ARE TREABĂ CU MUZICA! Chiar nu pot să îl ascult, după prima parte de așa zis rap, am închis sonorul.

6. Iulian Vasile e cel mai tare tip de la X-Factor în acest moment. Fără discuție. E un muzicant complex și complet. RESPECT!

7. Alin Văduva. No comment. E bun. Foarte bun. Poate va câștiga. Comentariile lui Morar sunt de căcat. Și Paula s-a trezit să dea în el, pentru că ar fi fost prea erotic pe scenă. Hai Alin! Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.