Astăzi o să facem un live cover al votului, pentru că pot şi pentru că vreau şi pentru că am dreptul de a face asta, fiind eu cetăţean al ţării, plătitor de impozite şi taxe.

Aşa că azi începem cu scandal la Dăbuleni, unde candidează Geoană şi deja a început un mare şou. Funny. Aşteptăm cu interes votul chelului naţional, ca să mai trăim bine încă 4-5 ani.

Băsescu a ajuns la secţia de vot, coborând dintr-un Logan, împreună cu familia.
HAHAHA, ce glume! Nu, e o limuzină blindată. Împreună cu el este buzata naţională denumită Elena. Ea nu cred că are nevoie de cabină de vot, pentru că îşi poartă cabina cu ea, fiind vacă cu cabină.

Prezenţa la vot este varză! Ăştia de la televiziuni transmit de parcă ar transmite de la Mecca. Cică lumea e la biserică, la cimitir şi de-abia dupăa aia vine la vot. Să mori tu că e la cimitr! 😆

Prezenţa la urne este de circa 2-3%. Nu e rău. Hai că se poate. Pe pârtie, băieţi.
Ăia de pe iRealitatea zic că eu decid. Păi dacă ar fi după mine, eu aş decide acum de prin Hawaii, băi.

Catalina Porumbel (ce nume predestinat) de la iRealitatea, a scos porumbelul pe guriţa-i de fragă. Cică ne sfătuieşte să colaborăm cu reprezentanţii lor şi să le dăm răspunsurile de care au nevoie, CA SĂ LE FACEM MUNCA MAI UŞOARĂ. Cătălina, ca să zic aşa, delicat, SĂ MORI TU. De ce m-ar interesa pe mine să îţi fac viaţa mai uşoară??

Citroeniceanu candidează în comuna Ciofliceni, locaş de spiritualitate, loc de mare anvergură naţională. Mă aştept ca să îi schimbe denumirea de la anul în Ctroeniceni.

Deci pana acum, procentajul de votanţi este mai mic decât la locale. Heh, mă mândresc, am contribuit şi eu la asta.

Ultima ora! La o prezenta covârşitoare de 4%, anunţăm cu mândrie că e ziua lui Andrei Crivăţ.
A venit Iliescu la vot. Ce inseamnă cu adevărat să ai influenţă. Nu mai candidează nicăieri, nu mai e preşedinte şi totuşi oamenii se inghesuie să îl vadă mai tare decât pe Băşescu.
A greşit Iliescu buletinele. Cred că totuşi are Alzheimer 😆

Voi realizati că alegerile sunt plicticoase şi la televizor? Nimeni nu ştie cu ce ar putea să mintă mai nou. Cică cu siguranţă vor ieşi să voteze după masă. Păi parcă erau la cimitir, încă nu au plecat?

În continuare Cătălina Porumbel ne recomandă să le facem viaţa uşoară celor de la INSOMAR. Bă piticule, tu nu mă citeşti? Zi-i naibii că o fac de râs pe internet.

Prezenta la vot, 19%.

rROMANIA VOTEAZA! HAHAHAHAHAHAHAHA

DA, DECI CU OCAZIA ACESTO MINUNATE ALEGERI AM DECIS SA INCERCAM CA IN ACEASTA SEARA SA SRIM DE 200 DE COMENTARII. ALEGE CU CAPUL! CONTRIBUIE!

Ciutacu
face show la Gadea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.