Astăzi am avut un drum rapid la Bucureşti, împreună cu Marius. Pe drumul de întoarcere, fiind noi slabuţi şi slăbiţi, ni s-a făcut foame. Iar Marius a decis că restaurantul La Mama îl coafează cel mai bine, aşa că am fost la cel din piaţa Alba Iulia. Mai zic odată “TOLD YOU!!” 😆

Normal, preţuri ca la mama acasă. Pâinea a costat 70 000 lei 4 felii, lucru constatat de-abia când am plătit. Pentru că era neagră. Aia albă era moka, dar nu ţi se spune, doar te întreabă candid “ce pâine doriţi”.

Platoul ţărănesc La Mama cântăreşte 1500 de grame. Un kil jumate. Şi conţine 2 mici, un cârnăcior, 2 bucăţele de pui grill, 2 bucăţele de carne EXTRAORDINAR de tare şi peste jumătate de kilogram de cartofi prăjiţi, colcăind de ulei, mustind de ulei, pur şi simplu în baie de ulei. Totul la preţul de 540 000.

Desert am luat o tartă cu mere. Marius a cerut să fie adusă în 2 farfurii, pentru că teoretic e mare. Ospătarul a venit cu ea într-o singură farfurie. La rugămintea insistentă a lui Marius de fi serviţi în 2 farfurii, a venit o doamnă care ne-a explicat foarte calm că aşa ceva nu e posibil, astea fiind regulile localului. Dar pentru noi o să încerce să facă o excepţie. A menţionat asta de 4 ori. Că face o excepţie.

Costul consumaţiei, plus 3 pahare de cola? 1 milion lei.
Gustul rămas în gură? Naşpa rău.
Decizia de a nu mai merge niciodată în buda numită La Mama? Priceless.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.