Hai sa scriu si eu despre Netcamp, acum ca s-au mai linistit apele si pot sa ma desfasor in voie.
Intai, as putea spune ca lozinca Netcamp pentru bloggeri ar fi

Netcamp este pentru noi, BLOGARIA 2

Sa o luam in ordine.
Hello Hotels
, unde am fost cazati, spre disperarea mamei, care nu intelegea de ce fiul ei prefera sa se cazeze la Hotel, in loc sa vina acasa, e un hotel misto pentru categoria lui, de 2 stele. Adica e destul de elegant, curat, camerele sunt frumusele.

Desigur, exista si minusuri. Buda cu usa de sticla, usa inalta de 1,5 metri. Practic, daca nu vrei sa iti omori comesenii, nu ai cum sa te caci acolo. Adica, am facut-o eu si mi-am deschis singur geamul, ca nu mai rezistam.

Dusul e mic. Dar foarte mic. Eu sunt destul de latut in umeri. Practic, nu puteam sa stau cu fata la para dusului cu usa inchisa. Ca sa nu mai vorbim ca daca ma invarteam pe loc, dadeam robinetul pe apa fierbinte, de imi sareau dintii de usturime.

Servirea la bar este mirobolanta, extraordinara, dar inexistenta. In prima zi, pur si simplu mie nu mi s-a adus micul dejun. Am stat, am stat, am asteptat, pana cand am decis ca e timpul sa ma duc in camera. Tipa lor de la PR (am uitat cum o cheama, dar are un fund BETON) imi explica dulce ca asa e normal, ca e cu autoservire. Avand in vedere ca nu e bufet suedez, ci o tava cu niste chestii, eu de unde sa stiu asta? Oricum, s-a lamurit singura de asta, atunci cand au stat la masa cu noi, iar zoso a asteptat fix 12 minute pentru o cafea, pana cand s-a sesizat si ea ca nu e in regula si s-a dus la bar sa le aduca aminte.

In rest, bine si frumos. Dupa betia nebuna din camera, betie dupa care am crezut ca SIGUR ne dau afara din hotel, oamenii aia chiar au facut curat. Si au avut ce sa stranga. Circa 60 de doze de bere, sticle, bere pe jos si vin, un strat de seminte de jumatate de metru, covrigeii cu care aruncam in Nihasa. Plus au schimbat si cearceaful patat de Ionel cu bere, vin, scrum de tigara si ceva saliva, care ii mai curgea din gura in unele momente de lipsa a luciditatii.

Despre Netcamp propriuzis. Mi-a placut organizarea, pana in momentul cand ne-au impartit in 3 grupuri de lucru, fiecare cu sala lui. Pretty naspa, pentru ca poate as fi vrut sa il ascult si pe Radu Ionescu, odata cu Mihai Dragan. Din pacate, nu aveai cum, ca erau in sali diferite. Parerea mea de novice? Daca s-ar extinde acest Netcamp pe 2 zile, in loc de una, asa nemaiexistand nevoia de a comprima participantii?

Oamenii de la Netcamp. Foarte putini. Foarte putini OAMENI, nu ca numar, pentru ca ei au fost FOARTE multi. Dar foarte multi basinosi, care si-au confirmat statutul de basinosi si live, nu doar din spatele monitorului. Desigur, ne-am strans mainile cu respect deosebit, ca doar eram la mondenitate, nu?
Mi-a atras atentia un dobitoc senil, care se apucase sa vorbeasca singur, de nebun, explicand cum el este medic si investitor si ca are o parere buna despre online, desi nimeni nu ii ceruse parerea, nimeni nu il asculta si in general, nu era locul lui acolo.

Ca final, observam ca Zoso s-a smecherit, nu mai vrea sa stea cu plebea. Nici la hotel nu a stat cu noi, nu a participat la bauta, nici macar nu ne-a salutat la conferinta. Asta e, ne resemnam.

Concluzia?
Overall, o experienta interesanta. Prima data cand am cunoscut un grup compact de oameni de online. Marea majoritate interesanti. Multi terni si stupizi.

Homo Sapiens

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.