Îmi zicea cineva că am pornit anul fiind foarte certăreți și eu și Vali Petcu. Acum sincer, nu știu dacă Vali a pornit certăreț sau pur și simplu reacționează la prostia din jurul său, dar eu chiar nu am fost deloc certăreț.

În schimb, așa cum ziceam în decembrie, am început o operațiune de curățare de gunoi a lumii mele virtuale, de oameni care produc gunoi și mirosuri fetide prin preajma mea și, în general, dezinfectez maxim și asta fără prea multă vorbărie.

Așa că, dacă ai primit ban pe blog, nu te mira. Ai fost prost, ai comentat aiurea, m-am săturat de imberbi care știu totul, deși nu au nici o treabă cu munca mea. Pa și la revedere. Ah, ai luat ban și nu mai poți comenta, dar nu știi să fi greșit cu ceva pe blog?

Trist. Probabil ai uitat cum dădeai RT pe twitter la chestii care mă jigneau maxim. Da, le-am văzut, au fost funny. Ai primit block pe twitter, ban pe blog, unfriend pe facebook. Mai desfășoară-te și acum la adresa mea, cu deosebirea că vei interacționa singur.

În rest, toate bune și frumoase. Vă recomand să tratați în același fel idioții. Ignorarea e cea mai bună armă împotriva crăcăneilor de internet. Lipsa unei reacții și incapacitatea lor de a intra în contact cu tine îi distruge aproape fizic :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.