La mine în bloc, doamnele babe de la etajele inferioare nu vor să țină ușa închisă, din 2 motive. Ca să nu se mai chinuie să o deschidă de fiecare dată din cele 270 de ori în care intră și ies zilnic și, ce e mai important, să poată intra Fetița, cățelușa adoptată a blocului, atunci când plouă și e frig. Am avut niște contre monumentale de-alungul timpului cu ele, fiind admonestat că de ce închizi ușa și tineretul din ziua de azi. Nu râdeți, față de ele sunt adolescent.

No, acum 10 minute aud urlete pe scări, dar urlete băi, nu glumă, cum nu ați auzit voi în viața voastră, zgomot de balustrade lovite și zdupăială mare. Normal, mă enervez și dau să ies, să le zic de origini că îmi trezesc copilul din somn. Când să ies, vecina de lângă mine, tremurândă toată, zicea doar l-am văzut, l-am văzut.

Ce văzuse? Un intreprinzător particular, profil golit apartamente, a șperăcluit o ușă de la etajul 8 al blocului, cu intenția de a-i face curat în casă omului locatar acolo. Din păcate, omul locatar era acasă și nu știa de eveniment, așa că a purces sper primul obiect contondent și a încercat să îi gâdile ceafa intreprinzătorului. Care intreprinzător a luat-o la fugă ca hultanul pe scări, dărâmând în drum babe, flori și obiecte artizanale.

Rezultatul? Soțul vecinei de lângă mine a coborât la susnumitele babe ce lasă ușa deschisă, având în mână o bâtă de baseball și ceva urlete pe conductă. Discuția încă se poartă, la nivelul futu-vă-n muman cur de hoaște, dacă mai lăsați ușa deschisă, vă iau maul.

Acum așteptăm poliția.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.