Întâi citiți asta, e prea tare. Nu știu cine e, din păcate, dar mi-a intrat la inima readerului.

Revenind.
Ați observat că oamenii, cu cât încep să aibă mai mulți bani, cum automat devin niște adevărați coneseori în materie de mâncare și băutură?

Deci untul nu se poate mânca decât frecat cu mirodenii, pe baghetă, asezonat cu melci și numai hors d`ovreus. Ciorba nu ne mai sufere, am descoperit zupa di calamaro sau bouillabaisse. Friptură? Sarmale? Marche vu d-aci, gusturile noastre sunt mult mai sus de atât. Vin de 12 lei? Vai, sticla aia nici nu a mirosit strugure vreodată, să îți dau să deguști un vin australian, au un merlot de pur și simplu îți înnobilează papilele gustative. Să mor de nu.

George Butunoiu e ultima verigă din lanțul ăsta nou creat. Sclifosiții cu bani. Parveniții mileniului 21. El fiind de fapt o pizdă de HR, care trimite papagali spre angajare. Automat, cu umflarea contului, a realizat și cât de fin este și cum părinții săi nu mâncau mămăligă cu magiun, ci importau trufe din Aix la Provence, că să le dea la petit dejuner, înainte de a pleca la prașilă.

George Butunoiu mai este și pintic. Cică a făcut un restaurant în 2006, pe care i l-a vândut lui Patriciu, care l-a redeschis în 2011. Și automat la- făcut cel mai tare restaurant din bucuresti, fără nici un dubiu. Desigur, dubiile apar când îți dai seama că respectivul top este făcut de situl ce aparține tot domnului Butunoiu.

Așa am realizat de ce a închis Dinu Păturică rețeaua mic.ro. Pentru că are restaurant de la Butunoiu.
Un sincer și românesc Hai sictir!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.