Vineri seara a decedat. Tăcut și simplu, așa cum a venit, așa a și plecat de lângă mine, fără un sunet, fără un zgomot. Pur și simplu inima sa cea mare a cedat, fără să avertizeze pe nimeni. Am sperat ca în aceste zile tragice să își revină, poate a fost doar o problemă minoră, poate o minune, poate…

Dar nu, routerul meu TP-LINK TL-WR940N s-a dus pe penis. Pur și simplu a murit conexiunea PPPoE, nu mă mai pot conecta în nici un fel. În rest, funcționează normal, mă pot conecta la el, ba chiar am putut să îmi fac upgrade de firmware. Din păcate, conexiunea PPPoE e moartă și îngropată.

Așa că se pune problema să îmi iau router. Ce router e mai fiabil? Și are minim 300MB, că eu descarc cu 12-15 MB, nu sunt interesat să fiu limitat de router. Desigur, tot de pe emag, unde am în continuare niște vouchere. Care zice ceva de linkuri afiliate și altele, se știe ce e mă-sa.
Sănătate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.