Am râs de m-am dezrădăcinat, serios. Nici măcar nu mai pot privi serios problema. Doream o pedeapsă exemplară pentru el, dar acum nu îi doresc sărmanului om decât un consult neurologic de calitate. Hai să ne râdem.

MApN arată că “dintre aşa-zisele soluţii prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru şi făcute publice de către acesta, sub forma unor declaraţii susţinute în faţa reprezentanţilor mass media”, se remarcă cererea de dizolvare sau desfiinţare a Parlamentului, invocarea stării de urgenţă în ţară, conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată.

Principial vorbind, cam aceleași motive pentru care îl doream eu băgat în pârnaie. Stare de urgență, armata e cu noi, armata ia puterea să ne salveze.

ocotenentul a propus “să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie”.

Deci clar, da? Domnul tânăr locotenent dorește drept de veto pentru destinele rromâniei, fiind un intelectual de elită și un vizionar, gata de a-și asuma traversarea acestor ape tulburi de către țara sa.

De asemenea, MApN mai spune că printre soluţiile prezentate de locotenent figurează şi aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale.

Pion, înscenare de-a lui Băsescu, omul lui Naumovici? Hai mă băieți, rudotel și xanax…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.