Știți că toată lumea a râs de cei de la creative monkeys cum și-au dat infringement copyright la propriul clip anti ACTA.
Eh, am dovada că nu e chiar așa. Un oarecare, autodenumit partener google, a șters cu propria mânuță acel clip. Nu, nu au NICI o legătură cu cu creative monkeyz, pur și simplu youtube le dă voie celor denumiți generic parteneri să șteargă absolut orice cred ei de cuviință.

Deci ACTA ESTE MIC COPIL PE LÂNGĂ MIZERIA ASTA. Rețineți, oricine poate fi împuternici de către google să șteargă clipurile oricui, fără nici o legătură cu nimic, fără avertisment prealabil, fără drept de a protesta. Pur și simplu discreționar. Remarcați ce spune oarecarele din mesaje. M-am gândit să le dau jos, să vă sprijin. S-a gândit el, deși EL nu are treabă cu subiectul, nu e afiliat creative monkeyz în nici un fel și, în general, are cu totul alte trebi pe lumea asta.
Deci e de plâns, serios. Abia acum pricep că de fapt Costin nu mințea când zicea că nu face complaint la google când ștergea clipurile protv de pe youtube. Le ștergea el cu mânuța lui :mrgreen:


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.