Primesc în ultimele zile mailuri și comentarii în care sunt aproape somat să îmi spun părerea despre niște exploatări de gaze ce se vor deschide în rromânia.

Înțeleg din mesaje că aceste exploatări ar fi ceva rău și că vor aduce nenorociri și cutremure la purtător în zonele respective, datorită exploziilor cu care se face această exploatare.

Sincer să fiu, părerea mea e că aia e, voi l-ați votat pe băsescu și compania. Acum se fac plățile la marele licurici american, că de aia Chevron va face exploatarea. Închideți gurițele și mergeți pe burtică, pentru că e posibil să apară niște încălcări grave ale drepturilor omului prin HarCov, încălcări ce vor necesita prezența unor trupe de pacificare.

Aș fi vrut să spun că vom avea gaze mai ieftine, dar uitându-mă la jaful și nesimțirea afișate de petrom, în frunte cu băbăciunea conducătoare, realizez că de fapt noi vom lua aceste gaze tot de la ruși, revândute de la Chevron. C-așa-i în tenis.

Așa că singurul avantaj pe care îl văd este că Mecca hipsterilor, Vama Veche, va fi distrusă de cutremure și gaze, iar corporatiștii cu cort care își prăjesc puța la mare la umbra unui X5 legat de-un cort, vor trebui să meargă la solar, că pe alte plaje e posibil să și-o ia.

Știu știu, nu băsescu e de vină și ceilalți au fost mai răi plus că nu avem pe cine aduce în loc. Sunt conștient de asta. Mai anunțați-mă din când în când când apare vreo chestie de asta, eu sunt ocupat să îmi trăiesc viața de anarhist.

Aș vrea să menționez că rândurile de mai sus sunt simple aberații, habar nu am cum se face această exploatare, nu am văzut nimic, nu mi-a explicat nimeni nimic. Poate exploatarea chiar e sigură și ok, așa cum ne asigură Chevron. Dacă sunteți interesați, puteți să vă pierdeți niște minute din viață citind ce am citit și eu aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.