Din păcate, fiind la Timișoara, nu am putut participa la Congresul USL. Ăăăă, adică Roblogfest. Le încurc știți, din cauza vârstei. Dacă și ăștia de la partide s-au găsit să își pună congresul în aceeași zi cu decernarea premiilor blogosferei, ce să îi faci?

Bine, poate nu ați văzut afișul prin care erau chemați bloggerii la manifestare. Înțelegeți, ne dădeau viitor și alternativă politică, dar ne dădeau și niște wireless moka, să putem scrie despre marile realizări ale viitoarei noi clase politice.

Aș avea totuși o mică întrebare, ce caută acolo pinterestul și blogger.com? Contul lor de online e moka pe blogger? Care e exact contul de pinterest al USL-ului și ce fel de poze se pun acolo?

În altă ordine de idei, știți că oamenii ăștia sunt dintre noi, pentru noi, oameni simpli din popor, care luptă pentru ca noi, românii, să avem o soartă mai bună. De exemplu, probabil îl recunoașteți pe domnul general Catalin Voicu, acest luptător pentru democrație, care a înfundat pușcăriile puterii datorită crezurilor sale politice. Oh wait…

Fiind ei dintre noi și pentru noi, știți că sunt toți săraci lipiți, ca și noi. Criza i-a lovit profund în salarii, businessuri și alte venituri și de-abia se mai descurcă de pe o zi pe alta. Știți ce scump e leasingul la un Porsche Cayman, Cayenne sau Panamera? Sau la Lexus?

P4075314

Îmi aduce aminte de celălat campion al oamenilor săraci, domnul Dan Diaconescu în direct, proprietar de 2 Rollsuri și 1 Bentley.

Știu că sunt foarte logoreeic și volubil, dar mai suportați-mă puțin, am fost plecat și nu am avut acces chiar la toate chestiile, plus că nu prea am avut când să scriu.

Știți că la Congres, domnul Ponta a rupt scrisoarea de la băse, nu? Dar nu știți de ce a rupt-oo și nu a citit-o.
Pentru că nu avea timp. De la congres, domnul Ponta, împreună cu soția și copiii și însoțiți de alt mare domn, Sebastian Ghiță, au fugit direct la aeroport, de unde au plecat în Dubai. Să mai lucreze la propășirea sărmanului popor român și să se smerească în fața turnului ăla de 1 kilometru înălțime. Știți, e chestia cea mai aproape de dumnezeu care e pe Terra, de aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.