Câteodată, poate mult mai des decât o facem, ar trebui să scriem și despre lucrurile bune pe care le întâlnim în drumurile noastre, în afara bizonilor din trafic, gropi din asfalt și altele.

1. Hotel Cavaler din Sighisoara. Cel mai frumos hotel de 4 stele din provincie la care am stat. Elegant, nou, stilat, oameni frumosi și nu în ultimul rând, prețul. Am luat o cameră single de pe booking.com la pretul de 110 lei. Cel mai jaf de pensiune de pe marginea drumului te taxează cu 150 lei, dacă e să te gândești. Frumos. Mai mergem.

2. Restaurantul Porto Arte din Timișoara. Așezat pe malul gârlei ce trece prin urbea timisorenilor, frumos, cu un playlist care l-a lăsat stupefiat pe chinezu și cu, cred, cea mai bună mâncare de gen ever. Papilele-mi gustative erau în extaz erotic, glandele salivare ejaculau de fericire. Asezonat cu bere terapia, cam scumpă, ce-i drept, la 9 lei. Dar overall, ne-a costat 150 lei, incluzând aici și cele 12 beri băute și un coniac.

De mers, văzut, stat și mâncat.
Enjoy.
Mai puteți lăsa și alte recomandări ce v-au impresionat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.