Din pacate, vineri, in loc sa prestez la Romanii au talent, bateam campiile patriei, asa ca nu am putut urmari evolutia lui Cristian Gog in semifinala. Dar am stat conectat la twitter si am urmarit parca live transmisiunea. Cristi s-a calificat, bravo si succes.

Ce voiam sa spun.
Dupa emisiune, jumatate din online a innebunit. Huooo, e truc, am gast explicatia pe net, stiu eu! Articole detaliate, linkuri explicative, linkuri la magazine de magicieni, unde gasesti diverse articole de iluzionism si prestidigitatie, fotografii cu cerculete rosii etc.

Alo, tovarasii, suntem prosti much?
Adica voi chiar aveati impresia ca Cristian e vreun Harry Potter de Romania, de striga Avada Kedavra si ii crapa mustiucul lui Mihai Petre? Un meci de Quidditch? Asteptati sa apara de undeva Voldemort?

NORMAL CA E TRUC, BA!
Normal ca s-a mai facut. Conteaza executia, conteaza prezenta scenica si felul in care isi `vinde` publicului executia respectiva.

Pe bune daca nu am impresia ca v-a prostit mcdonaldsul…

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.