Initiatorul petitiei este Mihai Traistariu, care a apelat deja la un avocat si a inceput demersurile pentru ca aceia care vor sa ii atace pe artisti sa nu mai aiba unde sa o faca.

“Pe toti ne deranjeaza comentariile care sunt aprobate. Am zis ca o sa facem cu totii o cerere la Guvern sa se scoata. Acolo oricine isi bate joc. Sunt lasate alandala si, daca ai un dusman, te-a distrus. Toti suntem revoltati. Foarte multi cu care am vorbit sunt de acord. Facem o petitie. Sunt multi revoltati pentru ca nu sunt triate, selectate si sunt tot felul de injuraturi, pornografii.

Am vorbit cu un avocat si vom avea castig de cauza pentru ca aceste comentarii fac parte din articol si, atat timp cat sunt aprobate, inseamna ca ei (jurnalistii – n.red.) si-au dat acceptul. Asa mi-a explicat avocatul ca, atat timp cat sunt aprobate, inseamna ca ei sunt de acord. Le apartin. Tot ei sunt proprietarii. Stiu o gramada care vor: Andra, Maruta. Sunt materiale super si tot apar comentarii. Ar trebui desfiintata total acea rubrica. Lumea oricum citeste. Vizualizari oricum sunt”, a declarat artistul, pentru Ziare.com.

Oana Zavoranu este total de acord cu Traistariu si este dispusa sa semneze in orice moment petitia.

“Sunt total in acord cu Mihai, intamplator ne si simpatizam. As semna petitia absolut oricand”, a declarat ea.

Vedeta tv ne-a marturisit ca nu are timp, isi menajeaza nervii si, de aceea, nu citeste toate comentariile. Insa cele pe care apuca sa le vada o revolta. In plus, cele mai multe sunt scrise incorect.

“Daca stai si iti pui mintea, esti masochist si citesti unu, doua, trei, cinci comentarii, in proportie de 95% sunt scrise total gresit din punct de vedere gramatical. Se injura, se blesteama, se doreste moartea, nu neaparat despre mine. Niste chestii inadmisibile intr-o tara in care se doreste civilizata”, ne-a spus Oana Zavoranu, precizand ca o mare problema este faptul ca cei care comenteaza se ascund in spatele anonimatului.

Oana Zavoranu: Am sesizat un profund sentiment de ura, rautate, dorinta de a injura

Ea considera ca persoanele care se preteaza la un asemenea gest sunt indivizi cu grave probleme si nu ar trebui sa fie lasati sa faca asa ceva doar pentru ca “e democratie”.

În concluzie, nu vom mai avea voie să spunem că zăvoranca e o zdreanță de ultima speță sau că trăistariu e un poponel care trăiește de pe urma lui tornero, pentru că ni se va interzice asta.

Ce e și mai funny, că de fapt asta m-a motivat să scriu, este că autorul articolului spune așa

Nu de putine ori, noua, jurnalistilor, ni s-a intamplat ca persoanele publice despre care am scris sa ni se planga din cauza comentariilor.

Ați înțeles? Nouă, jurnaliștilor. Ei fiind ziare.com, o hazna online întemeiată pe furt și nesimțire. Ei sunt jurnaliști.

Îmi permiteți să vomit?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.