Nu am spus nimănui, dar de aproximativ 3 săptămâni am început o abordare nouă a unei diete.

Cei care mă citesc mai de mult timp ştiu că în ianuarie anul trecut am ţinut o dietă drastică, de pe urma căreia am slăbit 13 kilograme. Tot ei ştiu şi că m-am îngrăşat 15 după ce am abandonat dieta.

Concluzia? Nu există un regim miraculos de slăbire. Ci trebuie o schimbare totală de metabolism.
Având toate astea în cap, am început să nu mai mănânc după ora 6 seara, maxim 7. Nu mai beau nici un fel de sucuri sau ape carbogazoase. Apă plată sau cel mult sucuri naturale. Mănânc maxim 2 felii de pâine de graham feliată la o masă.

Am redus procentul de grăsimi introduse în corp şi nivelul de sare consumată. Beau zilnic aproximativ 4 litri de ceai de mătase de porumb şi coada calului, dar asta e ceva adiacent crizei mele de rinichi de acum o săptămână.

Rezultatul? Până acum am slăbit ~8 kilograme. Nu îmi sticlesc ochii în cap de foame, mănânc absolut normal, porţii umane. Nu mai simt nevoia de a mânca seara, dorm bine şi în general, am o stare de bine în corp.

Desigur, mai e drum lung, pentru că am pornit de la 125 de kilograme. Dar sper şi vreau să fac asta ca un mod de viaţă, iar la sfârşitul anului să vă salut de pe la un 90 de kilograme.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.