De Patrick Andre de Hillerin aka PAH

“În acest restaurant se manancă!”, “În acest bar e permis consumul de alcool!”, “În această discotecă se poate dansa!”, “Pe aceste ecrane pot fi urmarite și imagini”, “Curvele din acest bordel pot fi futute!”.

Transmitem, doamnelor și domnilor, din anul 2015, primăvara, iar aceste anunțuri fac parte din realitatea cotidiană.

De când România s-a aliniat complet la toate organismele euro-atlantice posibile, inclusiv “Planul Marshall Mathers pentru o viață săntoasă in Europa Centrală și de Sud-Est“, cetățenii patriei noastre trăiesc mai bine, mai curat și mult mai uscat.

Greenpeace conduce lumea occidentală, iar în Delta Dunării mai au voie să calce doar cei ce pot merge pe apă.

Plantele modificate genetic au fost distruse, animalele hrănite cu plante modificate genetic au murit de foame, iar pe 98,97% din suprafața planetei se cultivă rapiță.

Mașinile circulă pe bază de biodiesel făcut din ulei de rapiță, carnea de porc (mai grasă) se face din tulpini de rapiță, în timp ce carnea de vită se obține din frunze de rapiță. Din rapiță amalgamată cu soia de 98, fără plumb, se obțin ouă, brânză și cristale Swarovski.

Trăim o nouă eră. Tot ceea ce nu este corect politic se apropie de sfârșit. Tot ceea ce nu poate provoca orgasm feministelor virgine de peste 35 de ani este sau urmează a fi interzis.

Și totul a început (să le mulțumim și să le ridicăm statui) la inițiativa unora care – deși n-au călcat niciodată în locuri unde se mânca, se bea, se râdea și se fuma și de unde se ieșea pentru a merge acasă și a face sex – s-au simțit agresați de fumători.

În sfârșit, în 2015 nu se mai fumează. Iar copiii, și ei, se obțin tot din rapiță.
Pe săptămâna viitoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.