Urăsc chestiile astea. Mi se pare cea mai de jos formă a umorului. Stăm noi, o turmă de inteligenţi şi clocim o idee măreaţă şi după aia o transpunem în faptă pe oameni care nu se aşteaptă la aşa ceva.

Ei, dacă ar fi ceva inocent ar fi o treabă. Dar, în general, autorii tind spre chestii grosiere. Şi ajung aşa zişi actori să simuleze sexul în intersecţii, pentru a studia reacţia oamenilor, agarici în salopete aruncă cu apă pe trecători ca după aia să râdă hahaha ce tari suntem, aţi fost la camera ascunsă, poliţişti falşi împart amenzi pentru tot felul de năzbâtii şi tot aşa. Cretinism peste cretinism.

Am conştientizat asta acum câteva seri, când zappam televizorul şi am văzut o secvenţă dintr-o farsă făcută unui tip destul de bătrân, cu o soţie tânără. Farsa consta în avansurile pe care un tip i le făcea soţiei. Săracul om, era aşa de nedumerit, de neajutorat, era pus, fără să vrea, în faţa unei probleme dureroase, cu care se confruntă toate tipurile cu diferenţă mare de vârstă, indiferent de dimensiunea iubirii din cuplu.

Iar gibonii autori ai farsei şi, probabil publicul, hăhăiau satisfăcuţi. Ce farsă frumoasă, cum e ăla pus să se facă de căcat pe postul public.
Am văzut odată la japonezi o farsă de genul ăsta. Sau parcă la turci, nu îmi amintesc exact. Nişte gibonezi de ăştia îl speriau pe unul că i-au spart geamul la maşina lui nouă şi extrem de scumpă.

Deci câtă bătaie au putut să îşi ăia, nu vă vine să credeţi. Degeaba urlau, că e camera ascunsă, că e farsă. Nimic, bătea ăla cu o râvnă absolut comunistă. Pentru că fusese deranjat de o glumă stupidă.
Aş vrea să văd şi în rromânia aşa un răspuns şi nu regizat, gen trădaţi în dragoste.
Sec, la obiect, cu feţe sparte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.