Cam așa arăta arena unde a fost înfrânt Bute aseară. Sunt convins că absolut toți cei care râdeau de vai, ce bătaie a luat Bute, dacă s-ar urca în ring acolo, cu atâția oameni împotrivă, ar face în pantaloniași și ar fugi în uterul matern, ghemuiți în poziția fetală.

#Oareputemnoicaoameni să ne dăm cu părerea despre prestația lui Bute? Desigur, putem. Cabral a zis-o mai devreme decât mine și mai complet. Suntem poporul care știe să fie alături de favoriți doar la câștig, când ne împăunăm cu gloria tuturor. Am învins! În schimb, înfrângerea nu ne-o asumăm niciodată, pentru că, nu-i așa, suntem un popor de învingători. Au pierdut, fi-r-ar ei al dracului de loseri, știam sigur că o să și-o ia.

E boxul nostru într-un punct de cotitură? Se revarsă întrebarea din piepturi verzi de daci.
Ce punct de cotitură? Ce box rromânesc? Ce boxeri ROMÂNI DIN ROMÂNIA știți să fi avut succes la profesioniști, pentru că eu nu văd niciunul. Doroftei și Bute, dacă nu știați, au boxat la canadieni. Stând în canada, antrenori canadieni, bani canadieni. Bute e chiar cetățean canadian.

Știți ce se alegea de ei, dacă erau boxeri profesioniști în rromânia, cu bani rromânești, antrenori rromâni și pregătire rromânească?
Exact, nimic. Nu avem nimic din toate cele de mai sus.

Așa că să o lăsăm mai moale puțin cu patriotismul de circumstanță. Ba chiar aseară cineva comenta că vai, de ce nu are tricolorul rromânesc pe umeri?
Dafuq?

Pentru fotografii îi mulțumim lui Ioan Bădiță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.