Iar rima este total intenţionată. Probabil aşa au intenţionat părinţii săi, în momentul când mozoleau concepţia unui idiot de asemenea talie.

Ştiţi unde se duceau banii de la buget şi trebuie recuperaţi? Nu, nu pe angajarea rudelor sale în guvern, aşa cum v-aţi închipui. Şi nici pe angajarea şoferilor personali drept consilieri. Şi nici pe strămutarea primăriei cluj la Bucureşti, cu cazare, transport, masă şi alte dume de-astea. Nu.

Banii se duceau pe cei 100 de euro primiţi de profesori pentru a cumpăra cărţi de specialitate. Iar altă gaură fără fund erau şi banii primiţi de elevi pentru deplasarea la şcoli, dacă şcoala nu e în comuna de domiciliu. Drept urmare, nu li se vor mai acorda. Să stea dracului acasă. Iar profesorii să intre pe net şi să ia materiale. Gratuit.

Da bă, pentru că nu avem nevoie de oameni inteligenţi, cu carte. Nu avem nevoie de profesori bine pregătiţi. Nu. Avem nevoie de dobitoci care să ştie că dumnezeu a creat lumea, că teoria evoluţiei e o idioţenie, avem nevoie de oameni cu maxim 8 clase care să se înfioare la ora de religie, după care să fugă să dea o sapă.
Şi avem nevoie de Emil Boc şi Traian Băşinescu.

Dumnezeu să vă ierte, idioţilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.