Pentru că eu nu am. Îmi aduc aminte la perfecție cum, cu o zi înainte, domnul ministru Stolo-jean liniștea poporul cu televizorul Stați liniștiți, nu aveți nici o grijă, situația este stabilă, sunteți pe mâini bune. Și a 2 a zi naționaliza valuta, la un curs stabilit arbitrar. Îmi aduc aminte cu plăcere de momentul când azi dolarul era 600 lei, iar a 2 a zi 27500, iar din salariu îți puteai lua 5 pâini.

Mi-am adus aminte de momentele astea citind cum prin europa băncile încep, țineți-vă bine, să verifice cât timp rezistă clienții lor fără să își acceseze conturile. Mai exact, îngheață tot ce înseamnă bani particulari, fără să mai ai dreptul de a-ți accesa banii. Timp de 3 luni. Legal și cu binecuvântarea tuturor. Doar e normal ca băncile să fie salvate. Citeam de un amărât care zicea că mai are 50 de euro în buzunar, salariul îi este virat pe card, adică în contul băncii, cel înghețat, iar el nu știe ce să facă a 2 a zi.

Așa că nu, eu nu am încredere în sistemul bancar din europa sau din rromânia.
Întrebarea ar fi, cam pe unde v-ați ascunde voi banii prin casă, dacă ați decide să nu îi mai țineți la bancă? Cărți, șifonier, oale prin bucătărie se exclud, normal, e primul loc unde m-aș uita. Am mai auzit azi una, că locul cel mai bun ar fi după LCD.
Mda…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.