Uite că printre chestii de alea gen Ne-am întâlnit ca s-avem de unde pleca, ce fain ne-am distrat noi, blogurile chiar fac treburi mișto. Iar faza asta pică cum nu se poate mai bine pe noua mea carieră de biciclist de vară. Îl las pe Tudor să vă spună.

 

Astazi am lansat ca se poate de oficial rastelurile pentru biciclete realizate in urma unui proiect finantat de Raiffeisen Bank prin programul de granturi pentru bloggeri Raiffeisen Comunitati.
cemerita.ro este unul dintre cele 3 bloguri ce au castigat aceasta finantare de 22.000 lei, Bicicleta Zilnica avand un buget final de aprox. 8.000 euro (alaturandu-se si partenerii Continental Automotive Systems si Ambient) – asta doar cu blogul. Sa mai zica cineva ca blogurile nu aduc bani :))

In cazul in care te intereseaza subiectul, mai multe informatii poti gasi pe site-ul bicicletazilnica.ro/ si aici https://cemerita.ro/campanii/bicicleta-zilnica/
Am adunat informatii si poze despre si cu Bicicleta Zilnica si le-am urcat pe net. Le poti descarca de aici: dl.transfer.ro/Bicicleta_Zilnica_Sibiu-transfer_ro-28jun-cf2c22.rar

Prin proiectul Bicicleta Zilnică ne dorim să încurajăm folosirea bicicletei ca mijloc de transport, nu doar pentru agrement.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.