Deja a devenit tradiție ca în fiecare an, Coca Cola să organizeze campania Bicicleta Roșie, campanie prin care oferă 300 de biciclete pentru tot poporul, plus 10 biciclete unor bloggeri silitori.

Concursul pentru bloggeri se desfășoară prin intermediul următorilor bloggeri, printre care și al subsemnatului.

  1. cetin.ro
  2. cabral.ro
  3. portocalamecanica.ro
  4. sebastianbargau.ro
  5. piticu.ro

Ca să puteți participa, va trebui să scrieți doua articole care să răspundă la minim două din temele săptămânale, publicate pe blogurile de mai sus.  În fiecare zi, veți găsi aici un banner care vă va indica pe care blog este continuarea concursului, pentru a vă fi mai ușor în urmărirea sarcinilor zilnice. La final, aceiași respectabili bloggeri vă vor juriza articolele și vor decide cine merită să câștige. Vă puteţi înscrie printr-un trackback/comment până joi, 12 iulie, ora 16.00; câştigătorii îi vom anunţa vineri la prânz.

Prima temă este la mine și se numește Gândeşti ca un biciclist? Arată-ne de ce!

Mi-am permis să pun și niște exemple de rezolvări, care să vă ghideze un pic.

Biciclistul, când merge pe trotuar, se uită ca nu cumva să fie pe o pistă de biciclişti. 
Biciclistul, când conduce, dă prioritate bicicliştilor pe care-i vede, fiindca înţelege mai bine ce înseamnă sş fii biciclist pe carosabil. 
Unii biciclişti folosesc bicicleta ca să se deplaseze mai repede prin trafic. Alţii o folosesc ca sa facă mişcare. Unii o folosesc mai ales fiindcă e eco, ca să protejeze natura. 
Fiecare din aceste teme poate fi dezvoltată într-un articol elegant și frumușel, care să vă aducă o bicicletă roșie numai bună de folosit.

Ține numai de voi.
Succes!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.