Simplu, te uiți la firmele ale căror produse le consumi constant.
Eu beau numai apă plată bucovina. E cea mai bună, este oligominerală, nu are gust cum are dorna, nu prinde gust, ce mai, cea mai bună. În consecință, săptămânal se consumă câteva baxuri, pentru că și la gătit folosim aceeași apă. Știți ce s-a schimbat la Bucovina? Fâșia de folie cu care cari baxul. Hârtia respectivă e mai subțire, mai casantă și se dezlipește imediat. Foarte neplăcut când ai de cărat multe baxuri și trebuie să le ții de ațișoara în care se transformă acel plastic.

Coca Cola. Aici toată lumea a văzut. Și-au micșorat capacele la jumătate, probabil din dorința de a economisi plastic. Normal, dacă iei acum o sticlă de 2 lictri de cola, în 2 ore se zborșește. Aașa am ajuns să iau la cutie, măcar ține mai mult.

Pâinea HappyHap. De când am participat la un concurs de-al lor, numai de aceea am consumat, era singura care îmi plăcea. În ultimele săptămâni s-a transformat într-un fel de burete, întotdeauna vechi.

Trist… Pontanescu, mișcăm și noi ceva, sau o să stăm în alegeri până în 2014??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.