Vreau să îmi iau televizor cu internet. Nu, nu acum, la următoarea olimpiadă, sau campionat mondial. Pentru că transmisiunile televiziunilor sunt execrabile.
Nu pot să cred că, la un concurs de atletism, oamenii de la televizor ar fi mai interesați să vadă încontinuu niște unii care aleargă 10 000 sau 5 000 metri, în loc să vezi celelalte întreceri. Nu pot să cred că oprești o aruncare cu sulița ca să îmi arăți 3-4 minute cum se aranjează podiumul pentru nuștiuce festivitate de premiere. Nu e normal să întrerupi transmisiunea de atletism, cu finale olimpice, ca să vedem importantul meci de fotbal mexic-siria.

Bine, putem bate câmpii oricât pe tema asta.
Dar, cel puțin la atletism, e hidos de cât de puțin importante sunt probele de teren, gen sărituri, suliță, greutate, disc, față de orice altă mizerie s-ar disputa pe pistă. Și nu neapărat să se dispute, pur și simplu să înceapă să intre atleții pe teren, gata, s-a încheiat tot, vedem cum intră tirunej di baba, o vedem cum se uită stânga dreapta, o vedem cum se duce alene spre locul unde se dezbracă, o urmărim cum se încălzește. Zeci de minute. Între timp, alte competiții se desfășoară bine mersi, fără ca telespectatorii să le vadă.

Așa că o să îmi iau televizor cu internet, găsesc, cumpăr, piratez, nu contează, un streaming video cu toată competiția și la revedere televiziune.
Vorbind foarte serios, deja televiziunea chiar nu își mai găsește locul în viața mea. Dacă nu le-ar place copiilor Disney JR., aș închide abonamentul fără să am nici cea mai mică jenă.

În altă ordine de idei, Usain Bolt e nebun rău de tot. Pierzi tu record mondial și olimpic doar ca să poți să te întorci să îi faci șșșș colegului de alergare…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.