Ciobanul fiind Măria Sa Georges Behehecali 1st.

FC Steaua Bucuresti a decis interzicerea accesului la jocurile echipei noastre de pe teren propriu pentru reprezentantii ziarelor Gazeta Sporturilor si Pro Sport.
Aceasta hotarare reprezinta o consecinta a numeroaselor articole tendentioase si inventate aparute in cele doua cotidiene de sport din ultimele saptamani.

In plus, decizia de ridicare a acreditarilor pentru cele doua publicatii implica si interzicerea accesului acestora la conferintele de presa, zona mixta si antrenamentele oficiale ale Stelei.

De asemenea, incurajam iubitorii Stelei sa nu ia in seama articolele aparute in aceste ziare si sa tina cont de faptul ca unica sursa oficiala de informatii legate de viata echipei noastre este site-ul oficial, www.steauafc.com.

Biroul de Presa al FC Steaua Bucuresti

Există 2 ziare mari și late, de sport. GSP și Prosport. Adevărat, 3/4 din conținutul lor e gunoi, dar asta este, sunt ziare de sport. În clipa în care decizi că scoți presa din joc, aceeași presă care, dealtfel, te-a și ridicat acolo unde ești, înseamnă că ești tâmpit iremediabil…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.