• Julius Constantinescu, cel ce scrie pe visurat.ro, și-a făcut site, dailycotcodac.ro. Pe el vor mai scrie Adrian Calarasu, Vlad Petreanu, Groparu, Vivi si Dragos B. Si desigur, Visurat.
  • Pe lângă faptul că în rromânia nu se predă în școli teoria evoluționistă, ci copiii sunt învățați că dumnezeu a creat lumea în 7 zile, acum și manualul de biologie de clasa a IX a predă același lucru.

    Hai să citim ce sunt învățați copiii noștri într-un locaș de cultură:

    Cunoştinţele de biologie te vor ajuta să vezi, să auzi, să afirmi că fiecare celulă, fiecare frunză, fiecare insectă sau oricare organism strigă prin limbajul complexităţii: “Dumnezeu m-a creat!”. (…)
    Numele Dumnezeului nostru se doreşte a fi proslăvit prin acest manual.

    Facem observaţia că la ora actuală disciplinele şcolare nu sunt… fundamentate suficient pe o spiritualitate care să fie în consens cu credinţa creştină. Dimpotrivă, se pot identifica numeroase seturi informaţionale disjuncte, rupte, în contrasens cu valorile religioase (vezi anumite teme din manualele de biologie, geografie, fizică etc)

    Fereşte-te de viroze prin:
    (…)
    – trăirea conform valorilor morale divine: comportament, atitudini, motivaţii etc. Izvorâte din legile şi poruncile divine

    Are legătură transmiterea virusului HIV cu păcatul?”. Această întrebare are şi o notă de subsol: „păcatul = sfidarea lui Dumnezeu prin călcarea poruncilor divine.”

    Pe vremea când Iisus Hristos a fost pe pământ existau viroze? În zilele noastre El mai poate vindeca oamenii de asemenea boli care sunt din ce în ce mai ameninţătoare? Ce ai învăţat tu la ora de religie?

    Exprimă-ţi convingerile!
    Evoluţioniştii afirmă mai multe ipoteze privind originea angiospermelor. Creştinii privesc şi de această dată crearea angiospermelor, ca o lucrare „măreaţă şi iscusită” a Logosului Creator, bine conturată, cu implicaţii „cosmice” în viaţa cotidiană a omului. Tu ce părere ai?”

    Unde pula mea trăim? Mi se pare halucinant, de domeniul absurdului.

  • Sursa

    Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.