Dupa nustiu cat timp de cand au eticheta aia galbena, acum au trecut la alta. Sincer sa fiu, nu cred ca problema e in etichet, ci in calitatea berii, care nu e una din cele mai bune. Tin minte ca eram odata in Constanta, lesinat de sete, 45 de grade afara si mi-am luat o bere, care intamplator era Bergenbier. Am luat o gura si am aruncat-o, pe motiv ca era naspa la gust. Partea proasta e ca nu mai aveam nici un ban la mine.

Berea prietenilor, cu o notorietate de marcă ce depăşeste 90% în rândul consumatorilor de bere, aduce cea mai spectaculoasă schimbare de pe piaţa de profil: noul Bergenbier.
Într-o lume în care predomină schimbările, iar cerinţele devin din ce în ce mai exigente, Bergenbier rămâne loial consumatorului său şi evoluează pentru a veni în întâmpinarea noilor sale dorinţe: o imagine modernă, proaspătă şi tinerească:
noua etichetă cu logo vertical, în culori noi şi cu o grafică modernă
o nouă sticlă, acum verde, care urmăreşte ultimele tendinţe în ambalajele pentru bere şi denotă calitatea şi prospeţimea produsului
§ folia de aluminiu care îmbracă partea superioară a sticlei de 0,5 L, oferind astfel o protecţie suplimentară produsului. Bergenbier este singura marcă de bere din segmentul mainstream cu folie protectoare de aluminiu pentru a oferi consumatorului o calitate fără compromisuri, până în cel mai mic detaliu

La sugestia cititorilor arhiblog, punem si eticheta de la berea bulgareasca Kamenita. Spuneti voi diferentele. Sunt curios cat s-a platit pentru rebranduirea asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.