Aseară am ieșit să pișcotăresc la Barmaniada 2012. Prima ieșire în oraș de nuștiucâte luni. Primul șoc, pișcotarul șef nu era prezent. Era să fac atac de cord, dar noroc că m-am abținut, am aflat de la organizatori că de fapt nu a fost invitat. Umblă un zvon prin piață că mulți dintre ei nici nu vor mai fi invitați în niciun fel, pentru că rezultate din părți, servim pișcoturi, dar nu livrăm nimic. (daca nu stiti cine e piscotarul sef, nu intrebati)

Așa că am pișcotărit împreună cu Ligia Adam și Sorin Neagu, featuring fiind Bogdan Dăscălescu, care cică pleacă în Norvegia.
Revenind la subiectul serii, să știți, ca să fii barman îți trebuie multe chestii. Rapiditate, memorie bună, plăcere oculară (o notăm pe barmanul Andra Apostolescul, cu niște buze senzaționale), dexteritate și multe alte chestii, etalate de cei 10 barmani prezenți aseară pe scenă.

Locul 1 – Andrei Todosi, 400E
Locul 2 – Emanuel Magda, 250E
Locul 3 – Bogdan Tenciuc, 150E

În altă ordine de idei, mie premiile mi se par foarte mici. Poate sunt eu învățat cu sume mari, dar 400E pentru câștigătorul unei competiții atât de grele, cu sponsori cu nume atât de mari, e foarte, foarte puțin.
Poze și filme.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.