Astăzi l-au arestat pe un tip numit Voicu Rădescu, pentru delapidarea unei sume de 50 000 euro. Habar nu am cine e tipul, nu am intrat niciodată în barul green hours, cel care a fost spoliat de acei bani, în fine, nu asta e problema, justiția lui Băse o să își facă datoria.

Nu am putut să nu râd, împreună cu Andrei Cismaru, care îmi tot dădea material pe messenger, de hipsterelile culturale ale cultivaților din online.

Ați înțeles? E o conspirație împotriva culturii. Judecătorul ăla, care decide să îl aresteze pentru 29 de zile, face parte din această conspirație, nu dovezile care îl culpabilizează și ideea că e posibil să intervină în cursul anchetei.
Pe lângă asta, singura lui ocupație e cultura, cum adică, să îl aresteze? De ce să fie arestat, când el se ocupă doar de cultură? Ba mai are și o boală cronică.

Nu încetez să mă minunez de hipsterismul abscons ce bântuie internetul rromânesc. Creem cauze pe facebook, înjurăm justiția, care e bună doar atunci când judecă pro-băsescu și se aliază cauzelor noastre, în rest fiind niște consspiraționiști, ne punem chezași pentru acțiunile unora cu care nu avem nici în clin nici în mânecă, doar de dragul de a arăta cum mustim de cultură. În chiloți.

Oamenii de cultură nu fură.

Later edit: Dobrovolski e cel mai prost, din toata faza

www.mediafax.ro/social/voicu-radescu-patronul-clubului-bucurestean-green-hours-va-fi-cercetat-in-libertate-10000253

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.