Uh, ce lacrimi, ce gemete de durere, dumnezeule, echipa noastra NATIONALA, pentru care a venit sa joace insusi MAX NICU, a pierdut cu sârbii. Dumnezeule, e inacceptabil, nu se poate, să-l spânzurăm pe Piţurcă.

Mhm…întreb şi eu aşa, ca tot rromânul antrenor de fotbal şi priceput în toate.

De când e rromânia superputere în fotbal? A fost vreodată şi nu am ştiut eu?
Daaaa, generaţia de aur. Care generaţie de aur? Optimi la mondiale se numesc generaţie de aur? Păi înseammnă că Bulgaria şi Croaţia au numai generaţii de aur, ca să nu mai vorbim de Cehia. Înafară de Hagi, care dealtfel era un număr 10 desăvârşit, cine a mai rupt gura târgului ÎN ECHIPĂ? În afară de renumitul sport curul în poartă şi focul pe ei, ce valoare a adus generaţia de aur?

Dar divaghez acum şi nu e frumos. Să demisioneze Piţurcă, nu?
Păi…de ce? Are cumva nişte jucători extraordinari şi nu a ştiut să îi conducă în teren? Sau beneficiază de nişte loaze, care sunt vai de mama lor în teren şi extrasportiv? Care sunt jucătorii care sunt atât de buni încât Piţurcă ar trebui să plece, pentru că nu a ştiut să îi exploateze într-o echipă?

Mutu niciodată nu a ştiut să joace în echipă. Chivu…Chivu mai degrabă ştim unde a fătat ultima oară Adelina Elisei decât ce sau dacă joacă ceva. Rădoi este cu câteva clase peste el din toate punctele de vedere. Din păcate nu şi la operaţiile la nas sau la figuri. Lobonţ este o mare vedetă care habar nu are pe ce lume trăieşte. Coman îi dă clasă la orice oră.

Din păcate selecţionerul trebuie să bage vedetismele astea în teren. Pentru că sunt vedete iar legea în fotbal o fac impresarii, cei care trebuie să îşi justifice cei 10% comision şi salariile fabuloase ale pârţanilor pe care îi manageriază.

Dar Piţurcă trebuie să demisioneze. Să vină Hagi. A, a mai fost. Atunci să vină Boloni. A, ăla nu vrea, pentru că i se rupe de scandalurile de aici, o duce foarte bine prin Franţa sau unde e. Totuşi, trebuie să cadă capul cuiva, că doar aşa e la noi. Nu cad capetele celor care nu mai au demult treabă cu fotbalul, ci cu vedetismele şi Vertuurile.

Să cadă Piţurcă, ce mama lui de pârnăiaş.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.