Azi, la Hemeius, un autocamion a vrut sa treaca peste linia ferata. O locomotiva l-a surprins si l-a lovit. Socul loviturii l-a aruncat pe sofer din cabina. Imaginile surprind momentele la scurt timp dupa accident si au fost filmate de o ruda a soferului.

Deci, ca să ne lămurim. Nu vorbim de eroismul tâmpi omului de la volan, care a știut el că poate să treacă mai repede decât trenul. Viteji de ăștia vezi la fiecare barieră, cei drept, în general fiind îmbarcați în bemveuri.

Dar tu, să fii rudă cu omul care tocmai a fost lovit de tren, care geme de durere sub un gard, și să nu ai altă ocupație decât să filmezi cu telefonul mobil ca, după aia să pui pe net sau să trimiți la ziar, să vadă toată lumea cât de imbe nenorocos a fost ruda ta, chestia asta mă depășește.

Dacă nu înțelegeți ce simt, încercați să faceți cum fac eu. Transpuneți-vă în locul tipului. Gândiți-vă că acolo e fratele vostru. Sau tatăl. Sau iubitul. Și îi auziți gemetele groaznice de durere. Știți că a fost lovit de tren. Că poate muri.

Ce faceți, puneți mâna pe telefon și filmați scena, ca să o dați la ziar?

Only in moldavia…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.