Simplu.
Guvernul domnului Boc nu a plătit primele pentru sportivii români medaliați la Beijing, în 2008. Nu le-a plătit timp de 4 ani, că așa a vrut mușchiul lui portocaliu. Acum, guvernul domnului Ponta zice că nu mai poate plăti premiile, pentru că, țineți-vă bine, S-AU PRESCRIS. Alo, opriți lumea, vreau să mă dau jos. Premierea e amendă, să se prescrie? Cât de nesimțit să fii să faci așa ceva? Care e limita de jos pe care o mai putem atinge ca oameni ce suntem? Oareputemnoicaoameni să coborâm mai jos de atât?

Putem.
Sportivilor paralimpici li s-au promis prime de 35.000 euro pentru medalii. Acum li se spune că pot primi 35 000 lei, că asta e legea.
Iar PORCII de la putere ridică din umeri. Asta e legea.

Sportivii sunt buni să ne fotografiem cu ei când câștigă, să câștigăm capital electoral. Sunt buni să ne batem cu pumnii în piept, în timp ce grohăim bere și lingem coji de semințe AM CÂȘTIGAT, BĂĂĂĂ. Hai, ridicați steagul rromânesc și urlați-vă mândria de a fi rromân. HAI!

ÎN REST? MUIE MĂ, LASĂ, CĂ ÎN 4 ANI UITĂ LUMEA, PLUS CĂ E POSIBIL SĂ NICI SĂ NU MAI FIM LA PUTERE.

via BOGDAN

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.