Realitatea tv e o firmă plină de imbecili incompetenți. De ce?
Se duc idioții pe Magheru, să filmeze chestii cu agenții, intră buluc în Oltextur, firma unor prieteni, filmează fără să ceară permisiunea și fără ca firma respectivă aă aibă vreo legătură cu descinderea, după care pleacă relaxați.

Și ce fac imbecilii? Pe backgroundul vocal care povestea despre pagube de mii de euro, furt și altele, dădeau imagini din agenție, cu Oltextur scris mare de tot, așa încât ăștia nu mai prididesc de telefoane de la clienți, care sunt speriați că nu își mai primesc ce au plătit, își vor banii înapoi și alte distracții.

Desigur, au fost informați că e o mizerie ce fac. Ba chiar i-a sunat tipul de la autoritatea națională pentru turism să le atragă atenția. Răspunsul vitelor profesioniste? Au nevoie de date oficiale, care să demonstreze. Cer să demonstreze? Nu se știe.

Pe cine dai in judecată, când e vorba de vacile și boii de la realitatea tv? Pentru că, pe lângă că incompetenții ăia nu și-au mai luat salariile de pe vremea președinției lui Crin, sunt și în insolvență, nimeni nu e responsabil pentru nimic.
Te duci la Elan și i-o ceri pe doamna Țiganu o tură.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.