Zice-se că nu e ok să foloseşti multe emoticoane într-o conversaţie online. Şi că folosirea de multe emoticoane ar fi semn de nesiguranţă în conversaţie şi laşi o impresie proastă. Părerea mea proprie şi personală e că sunt extrem de utile. Pentru că eu nu folosesc gtalk, care e mai rapid şi mai bun decât messengerul, tocmai pentru că nu are emoticoane.

Da, sunt momente în care mă tăvălesc de râs când mă conversez cu cineva. Poate nu pot sa o fac fizic, poate sunt la birou, poate sunt acasă şi nevasta s-ar uita ciudat. Sunt momente când mi-e dor de fratele meu şi aş vrea să îl strâng în braţe. Cum să îi arăt asta, dacă nu aş avea emoticonul ăsta de la yahoo? Sau când îmi vine să îi dau una în nas cuiva, cum aş putea să îi arăt, fără el

În altă ordine de idei, întotdeauna am fost contra exprimării “am lansat un viral”. Care cum îşi pune un video pe net, gata, am dat drumul la un viral, rupere.
Meh, un viral e viral de-abia după ce s-a răspândit, nu că ai tu impresia că e viral.
Dar video-ul ăsta e viral la modul cel mai serios.

“Dom’le, trebuie să chemăm poliţia, nu e normal să umble emoticoanele libere pe stradă!!!”


LE: Dau o bere pentru cel mai lung comentariu inteligibil scris doar din emoticoane 😆

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.