De fapt, până la urmă a ieşit doar “După bloguri suntem noi, care te facem pe tine”.
În primul rând, au băgat, ca să fie în pas cu moda, partea cu aşa zisa revoluţie de la Chişinău. S-a văzut că partea aia e înfiptă în plus acolo, fără legătură cu subiectul iniţial al emisiunii.

Aceeaşi chestie de inghesuială a dus la scurtarea fiecărui interviu în parte. Visurât a avut o intervenţie mult mai lungă, iar pe mine m-au plimbat 2 ore prin autobuzul 331. Pe subiectiv l-au băgat cu un post care nu are nici o legătură cu statutul său de blog premium.

Lipsa coaielor. Fiecare interviu a avut momente mult mai importante, mult mai dure, în care fiecare dintre noi spune de bine la adresa mai multora. Nu au fost publicate, în schimb au fost date momentele cele mai inofensive ale fiecăruia. Păi nu, doar nu o să jignim pe cineva.

Aducerea lui CTP. Nu am înţeles ce a căutat Cristian Tudor Popescu într-o emisiune de bloguri. Nu are blog, nu a vorbit de bloguri, nu prea are legătură cu online-ul. Da, ştiu, e celebru, dar nu pe online. Pe online, ciutacu îl face la orice oră. Iar pe ciutacu am impresia că l-au ţinut doar ca să îi folosească studioul gratuit.

Overall, nu am înţeles despre ce e vorba în emisiune, la ce se referă, ce se vrea a promova. Pur şi simplu mi s-a părut o emisiune neîncepută şi neterminată.
Păcat, ar fi avut potenţial mult mai mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.