Post scris de MAGE – Mai acid decât clorhidricul

Tara noastră crapă de frumuseţe şi străinezii ar trebui sa dea năvală sa ne bage bănuţi în buzunar, numai să îi lăsăm să o vadă. De fapt, cu o ţară atat de magnifică şi uluitoare, noi ar trebui să stăm cu burţile la soare în timp ce banii turiştilor ne pică direct în slip.

Cum asta nu se întâmplă, mă gândesc c-o fi şi alte ţări măcar la fel de frumoase, care ne fură caimacul şi banii din chiloţi. Ne trebuie unicitate, dom’le, unicitate!
Aşa că, special pentru ministresa turismului, am pregătit trei pachete de mare efect, care sa ne faca prima destinaţie mondială pentru amatorii de adrenalină:

1. O zi cu ţiganii ninja

Petrece momente de neuitat cu singurii ţigani ninja din lume!
Pachetul de bază include transportul într-un sat ţigănesc, geacă imprimată cu “moarte manelelor”, telefon jmecher momeală şi adidaşi puma pentru agilitate.

Pachetul extra include transportul la spital, sau, după caz, la morga.
Garantăm contactul direct cu ninjacii tuciurii.
Numai în Romania!

2. Vânătoare pe zebră

Urăşti pietonii? Ai vrea sa-i vezi pe toţi terci? Cumpără pachetul “vânătoare pe zebră”!
Pachetul de bază include gipan X5 cu bară ranforsată de titaniu şi ţepuşe din oţel suedez ( pentru super efect), pitzipoancă siliconată care să dea startul, pieton care-şi vede de treaba lui, cameră HD de filmat amintiri pentru nepoţi şi ochelari fumurii.

Pachetul extra include mutarea trecerii de pietoni post “accident”.
Pachetul super-extra include un politist pe capotă.
Garantăm contactul direct cu pietonul.
Numai în Romania!

3. Supravieţuire extremă

Te-ai plictisit de junglă? Te-ai plictisit de Sahara şi Tibet? Nimic nu ţi se pare destul de dur? Supravietuieşte 24 de ore intr-un spital românesc!
Pachetul de bază include fişă de internare, pijamale de schimb, pahar cu apă.
Pachetul extra include tratament post externare într-o clinică austriacă.
Garantăm contactul direct cu cel putţin o duzină de boli incurabile.
Numai in România!

Sună şi mai mişto în engleză, limba brandigului: Only in Romania, meet the gispy ninja!
Sper ca Elena Udrea să conceapă un plan rapid de punere in valoare a acestor resurse cu adevarat unice, cu tichete de vacanţă, bonusuri pentru supravieţuitori, tot tacâmul…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.