Titluri haioase de pe net despre diverși.

Adele va compune pentru următorul ei album piese inspirate de experienţa maternităţii.

Mi se pare normal. Adele are drept experiență a maternității, expulzarea unui boț de carne de mărimea unui pepene, printr-o gaură cât o nucă. Pentru că a născut săptămâna trecută. Dar deja maternitatea a marcat-o și e decisă să compună un album întreg pe temă. Probabil piesele vor fi gen

1. Track 1 – First shit
2. Track 2 – First piss in my eye
3. Track 3 – Your pampers is on fire
and so on…

Având în vedere cât de profundă e în alegerea subiectelor, te face să te gândești cam cât a durat relația aia a ei care a dus la crearea vestitei melodii ce a făcut-o vestită? Un quickie într-un dulap? Un sărumâna în stația de autobuz?

E de gândit.

Alicia Silverstone promovează vibratoarele ecologice.

Ce se înțelege prin vibrator ecologic? Nu conține Bisfenol A? E din oțel inoxidabil? Nu ruginește înăuntru? Sau se dizolvă în contact cu umezeala? Că atunci avem o problemă mare…

Dealtfel, cum promovezi un vibrator? Ieși pe sticlă și spui că se mulează perfect? Ah, modelul acesta ecologic îmi atinge cele mai profunde colțuri intime, punctul meu G nu a fost în viața lui atât de abuzat, iar orgasmele, vă spun orgasmele…

Șase seismologi italieni, închiși pentru șase ani pentru că nu au prezis un cutremur

Mi se pare cea mai de bun simț decizie posibilă. Nu se poate să te faci seismolog și singura ta contribuție la muncă să fie cafeaua de dimineață și, dacă au existat, cutremurele de peste noapte. Ăștia cu seismele sunt mai răi decât mama Omida, pentru că mai sunt și plătiți de la buget, doar ca să se poată pronunța gen nu este nimic sigur, încă nu există tehnologie în această direcție, orice e posibil și alte aberații.
Avant la litru și cutremure multe. De la orgasme.

Rutierul LANCE ARMSTRONG a pierdut toate cele şapte titluri din Turul Franţei si a fost banat din toate competitiile.

Da, seems legit. Armstrong, învingător în lupta cu cancerul, cucerind cam tot ce se poate cuceri în ciclism, tocmai se retrăsese din competiții și își băgase și piciorul în atacurile celor de la UUUCAAAAF sau cum rahat le zice.
Dar mă înțelegi, l-au banat pe viață.

Ca și cum i-aș zice eu acum lui Crivăț, care de ieri nu mai bea Băh Andrei, vezi că gata ai terminat-o cu alcoolul, îți interzic total!
Iar el va suferi ca un animal…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.