Un bărbat a fost ars de viu

O mulţime de creştini, furioşi după un atentat sinucigaş care a vizat o biserică catolică duminică, a ars de viu un bărbat crezând că este musulman, într-o aparentă răzbunare.
Mi se pare intens revelator pentru cei ce explică ce religie violentă au musulmanii, față de mielușeii creștini, ce întorc același obraz, de milenii.

Oh, those nazis…

Tehnici oripilante prin care erau bătuți, torturați și marcați cu fierul de călcat. A apărut o carte a unui englez, carte care povestește despre teroare din lagăre. Lagărele engleze, mai finuțe, prin case de lorzi, nu așa, ca alea ale nemților, direct în câmp sau în cariere de piatră. Aș aștepta o carte și despre lagărele rusești, dar mai bine stau și aștept găina cu puii de haoleu.

Apropo, nu i se pare nimănui ciudat că, în ultimele zile, a fost arestat un spion rus, un alt atașat al ambasadei rusiei a lovit un copil pe trecerea de pietoni și tot un rus a bușit mașina într-o bordură, după care a plecat, având foarte multă treabă. Eu nu cred în coincidențe, nu există așa ceva. Undeva, cineva, trage niște sfori foarte, foarte subțirele.

Peste 80.000 de credincioşi

s-au închinat, de miercuri până sâmbătă, la moaştele sfinţilor Nectarie din Eghina, Dimitrie cel Nou şi ale sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, potrivit Patriarhiei Române.
Vă dați seama că 80 000 de perechi de buze au lins 1 mp de oase și icoane? 80 000 de șepteluri de viruși s-au răspândit, 80 000 de tipuri de salivă și-au făcut schimb de posesori?
Știți de ce se duc bătrânii la pupăceala de moaște? Ca să mai simtă și ei carne tânără, miros de salivă și gust de mâncare gata mestecată.

O fetiţă în vârstă de nouă ani

din municipiul Bacău, a ajuns la spital, vineri după-amiază, în stare de şoc şi cu multiple plăgi muşcate, inclusiv la faţă, după ce a fost atacată în stradă, în timp ce se întorcea de la şcoală, de patru câini fără stăpân.
Trebuie dată în judecată. Acel copil nemernic sigur a provocat acei câini, care stăteau pașnic la locul loc, fără să facă nimic.

Câinii simt la omul rău, iar ea era sigur un om rău. Pe lângă asta, cu siguranță nu a fost duminca la biserică, la sfânta cuminecătură, iar dumnezeu a pedepsit-o. Inițial, a vrut să îi rupă piciorul, ca în manual, dar toate gropile din zonă aveau borduri puse de Vidieanu, așa că a ales soluția mai ludică, pentru el, de a pune câinii pe ea.

Udrea:Sunt dispusă oricând

să dau sfaturi actualului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Desigur, stimată târf doamnă, oricând e nevoie de expertiza dumneavoastră. Poate îi explicați și lui cum cumperi de pe istockphoto o poză cu 20 euro și o vinzi partidului cu 1 milion. de euro. Sau cum e să deții monopolul parcărilor din capitală pe piz ochi frumoși. Sau cum e să construiești parculețe în satele de la munte și piscine inutile în școlile în care copiii se îneacă în wc-urile din curte.
Sau cum e să fugi în județul roman, să te voteze șoldovenii pentru parlament, pentru că în bucurești ai mânca jăratec la ce populară ești.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.