De la articolul anterior, în care făceam mișto de moise guran și despre cum protejează el pirateria, s-a înțeles, pe lângă faptul că de fapt particip la o campanie protv, cum că aș avea o părere bună despre voyo, serviciul prostteveului.

Părerea mea despre voyo?
Voyo este un rahat de 2 lei, ambalat foarte frumos și vândut fraierilor, rahat care încearcă să monetizeze subproducțiile subculturale dezvoltate de echipele reunite din Pache Protopopescu.

Problema lor este că gospodinele care se uită la pariu cu viața, las fierbinți, reluări de dansez pentru tine și alte intelectualisme de gen, nu intră pe internet. Iar cei ce au bani să plătească abonament și știu să folosească o plată online, nu cumpără asemenea dejecții. Așa că probabil se vor învârti în cerc, în căutarea unei soluții la problema cum vindem scump gunoaie neutilizabile.

Asta așa, ca să lămurim problema cu pro voyo, anti voyo și alte voyo. Și ca să înțelegeți, dragi retarzi, că a fi împotriva furtului pe bani nu te plasează automat de partea cealaltă a baricadei, așa cum că, dacă îl urăști pe băsescu nu te face automat pro ponta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.