Mă grăbeam azi ca eroul să ajung la interviul pe care mi l-au luat cei de la Viaţa la Serviciu. Logic că întârziasem şi dădeam gaz cât de tare puteam, când, stupoarea s-a întins pe faţa mea, picioarele mi-au rămas în gât şi eram cât pe ce să mă împiedic de un pom pe care scria ROSAL.

În faţa mea, la mică distanţă, se afla chiar ea, câştigătoarea eurovizionului, al 2 lea cucuzel al rromâniei, privighetoarea carpaţilor, Edith Piaf de Crevedia, ELENA GHEORGHE.

Nu, nu am fost săgetat de prezenţa preastimatei domnişoare, ci de minunatul look pe care îl afişa, atârnând de braţul unui pisiponc. Iar dânsa era îmbrăcată după cum urmează.

Pe ochi îi atârnau nişte ochelari de aceea tip albină. La gât un lănţişor delicat de aur, nu mai greu de 4-500 de grame, cu medalion frumos pe mijloc.

Lănţişorul atârna peste un tricou bleu deschis, cu dunguliţe albe pe mânecuţele scurte, dar elegante. Poponeţul obraznic era îmbrăcat de o pereche de pantaloni de trening de efect, ultimul răcnet de la Gucci probabil, cu aceleaşi dunguliţe albe pe mijloc.

Pantalonii de trening intrau în nişte cizmuliţe sexy, extrem de strălucitoare cu toc mic, maxim 10 centimentri. Pe umăr o gentuţă cu cataramă aurie şi sex appeal cât cuprinde.

Asta e ţinuta de vedetă/star/muzician din rromânia.
Acum ştiţi de ce am întârziat, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.