ArhiMama e cea mai alarmistă fiinţă de pe globul ăsta. Când era cu gripa aviară, era disperată că fraţii mei sunt pe mări şi oceane şi sunt în pericol de gripă aviară.

Când a fost tsunami în Thailanda, desigur că era disperată că ei sunt pe vas şi îi afectează tsunamiul, deşi ei erau în Alaska scormonind după pinguini.

Logic, când s-a anunţat pandemia de gripă porcină, mama a căzut la pat, că frate-miu e în America şi ăia sunt aproape de Mexic şi poate se îmbolnăveşte. Asta în ciuda faptului că el e pe vapor, vapoarele sunt sub strictă supraveghere medicală iar el face ruta Key West – Nassau, fără nici o treabă cu Mexicul.

Noa, ieri dau telefon, maică-mea leşinată, în pragul infarctului.
– Cetin, pe Vick l-au prins piraţii!!!
– Ce piraţi femeie, ai luat-o razna??
– Uite-te şi tu pe blog la el să vezi, că atâta a mai apucat să scrie…

Intru pe blog, lejer speriat şi eu şi … mă buşeşte râsul.
Vick a scris un post, Piraţii din Nassau, în care povesteşte el cum a fost la muzeul piraţilor din Nassau şi pune 20 de milioane de poze de acolo.

Iar mama a citit doar titlul, i s-a făcut negru în faţa ochilor şi nu a mai citit şi restul. Dă-i şi explică-i femeii că fi-su e bine mersi, că piraţii somalezi sunt prin alte locaţii, nu în Key Wes şi alte oraşe de-astea de vile şi yachturi.

Acum aştept cu nerăbdare următoarea pandemie de ceva, să o admir pe ArhiMama cum se stresează.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.